TZA NIEUWS

TZA Groningen heeft een nieuwe programmamanager: Jelly Yska

Met ingang van 1 december is Jelly Yska aangesteld als programmamanager van TZA Groningen. Jelly brengt jarenlange ervaring in het onderwijs met zich mee, waar ze eerder diende als directeur staf & bedrijfsvoering en medeoprichter en portefeuillehouder van het Innovatielab bij CSG Liudger. Graag stelt Jelly zich onderstaand aan jullie voor als de nieuwe programmamanager van TZA Groningen:

“Mijn naam is Jelly Yska en na jarenlange ervaring in het onderwijs heb ik mijn passie gevonden in de dynamiek van het samen leren. Het is voor mij een waar genoegen om nu de kans te krijgen om samen met mijn nieuwe collega’s verder te bouwen aan TZA Groningen.
Wat mij het meeste inspireert is een omgeving te creëren waar mensen kunnen ontdekken dat iets (beter) kan en dat het een wereld vol nieuwe mogelijkheden voor hen opent. Leren is voor mij een continu proces, en ik geloof sterk in de kracht van samenwerken. Gedurende mijn loopbaan heb ik samengewerkt met getalenteerde professionals met diverse kwaliteiten. Het geeft mij energie om die verschillende vormen van kennis en expertise bij elkaar te brengen voor een gemeenschappelijk doel.
Als programmamanager sta ik samen met mijn collega’s voor de uitdaging om TZA Groningen verder te ontwikkelen als betekenisvol netwerk. Een netwerk waarin de krachten worden gebundeld om de huidige beweging van het slim en zorgvuldig toepassen van zorgtechnologie te versterken. Met als uiteindelijke bedoeling om de kwaliteit van leven voor mensen te verbeteren.
In de komende periode ga ik mij verder verdiepen in TZA Groningen. Een belangrijk aspect hiervan is in gesprek te gaan met de leden. Ik ben nieuwsgierig naar de verwachtingen, ervaringen en eventuele suggesties voor verbeteringen. Samen kunnen we bouwen aan een nog sterker en succesvoller netwerk.
Ik kijk uit naar de samenwerking en het gezamenlijk realiseren van mooie resultaten voor TZA Groningen. Uiteraard ook in nauwe samenwerking met TZA Drenthe en Rogier Hulsebosch.”

Ga naar de inhoud